SPORTS FOR YOU

Campus de fubtol i campus de bàsquet de la mà dels millors esportistes a El Collell. 

Ets un apassionat del bàsquet o el futbol? Participa als campus de futbol i als campus de bàsquet d’El Collell a l’estiu. 

S4U són els campaments esportius que s’organitzen a El Collell cada estiu, en diferents torns durant el mes de juliol.

Els nens i nenes d’entre 6 i 16 anys poden gaudir amb Sports For You de les activitats esportives que ofereixen els seus campus: Campus de Futbol S4U i Campus de Bàsquet S4U.

Per realitzar els diferents Campus disposem d’un equip S4U format per entrenadors professionals de primer nivell, jugadors/es professionals i joves promeses que imparteixen els entrenaments i un equip El Collell format per coordinadors i monitors qualificats que realitzen activitats lúdiques i motiven en tot moment a participar activament de l’estada.

L’objectiu principal dels campaments S4U és formar jugadors, buscar la seva millora en tots els aspectes del joc, tècnics i tàctics, tant a nivell individual com col·lectiu i, al mateix temps, fomentar valors com l’esforç, la cooperació o el fair play.

L’estada a la Casa de Colònies El Collell, emplaçada en un entorn privilegiat, permet que els campus Sports for You ofereixin, de forma complementària a les sessions d’entrenament pròpies del bàsquet o el futbol, activitats lúdiques i d’aventura (tirolines, rocòdrom, karts, trekking aquàtic...). 

Com a resultat de tot això, aconseguim que els nens i nenes gaudeixin de la pràctica de l’esport i visquin un estiu ple de noves experiències!