Campus Futbol S4U

El campus de futbol de l’estiu és Sports for You

Aquest estiu millora el teu nivell de futbol al campus de futbol S4U

Cada estiu Sports for You organitza el campus de futbol a El Collell adreçat a nens i nenes de 6 a 16 anys i es realitza en diferents torns durant el mes de juliol.

Per formar els nens i nenes, l’equip de S4U està format per entrenadors professionals de primer nivell, jugadors/es professionals i joves promeses que impartiran entrenaments en 2 àrees diferenciades:

1) Entrenaments sobre els fonaments tècnics dels jugadors del futbol

  • passada i control
  • xut i colpeig amb el cap
  • habilitat, conducció i regat
  • relleu i intercepcions
  • circuits tècnics

2) Entrenaments sobre els fonaments tècnics dels porters del futbol

  • parades, blocatges i rebuigs
  • desviaments, sortides i prolongacions
  • passada i sacada

Campus Futbol S4U

Aquests fonaments ajudaran al jugadors a adquirir les capacitats coordinatives, desenvolupant les habilitats i destreses bàsiques (desplaçaments, control, conducció, passada i recepcions) que els donaran la qualitat tècnica dels diferents moviments i a més es fa especial èmfasi en desenvolupar l’equilibri, la velocitat de reacció i execució adequades.
També els transmetran un coneixement sobre les situacions del joc, l’organització de l’equip i la comunicació amb els companys.

A més dels entrenaments, tots els participants al campus de bàsquet competiran en campionats de 7×7 amb els companys i entrenadors.

A més del programa d’entrenament dins de les activitats del campus hi ha espai pel lleure i per classes d’anglès tècnic relacionat amb el món del futbol. Consulta totes les condicions del programa del campus de bàsquet al document informatiu.

Tot això realitzat a les instal·lacions de El Collell enmig d’un paratge natural. Visita la galeria d’imatges de les nostres instal·lacions.

Reserva ja la teva plaça al campus de futbol S4U, és una gran oportunitat pels amants del futbol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *