colonies costa brava

El Collell al mar, una casa de colònies a la Costa Brava

Vine de colònies al Càmping Internacional de Calonge amb El Collell, la casa de colònies a la Costa Brava.

El Collell, a dia d’avui, no només és una casa de colònies excepcional per les seves instal·lacions, per l’experiència de més de 15 anys en el sector, pel seu model pedagògic i l’equip humà que el compon; sinó que també s’ha convertit en un segell de qualitat.

casa de colonies costa brava colonies costa brava
Casa de colonies Costa Brava   /   Colonies Costa Brava

És per això, i precisament per satisfer les peticions d’alumnes i mestres, que per tercer any sota el lideratge d’El Collell, incorporem les Colònies de Mar, a la Costa Brava. Unes colònies dirigides a totes aquelles escoles que desitgin passar uns dies al cor de la Costa Brava, amb la tranquil·litat i la garantia que l’organització, el monitoratge, les activitats i les temàtiques seran dutes a terme i guiades pel nostre equip humà.

Per fer-ho realitat hem ubicat una casa de colònies a la Costa Brava, al Càmping Internacional de Calonge, emplaçat en un paratge idíl·lic rodejat de pinedes i cales. Així que, el càmping ha posat a la nostra disposició les seves instal·lacions per poder organitzar les nostres colònies a la Costa Brava.

Amb les colònies d’El Collell al Mar podreu gaudir d’activitats d’aventura aquàtiques tan divertides com són snorkel, sortida amb kaiak o padel surf!

Si ja has provat les nostres colònies, has estat a la casa de colònies d’El Collell i vas endur-te un record inoblidable… vine a El Collell al Mar i descobriràs les nostres colònies a la Costa Brava.
Contacta amb el nostre equip i configurarem unes colònies personalitzades per la teva escola o organització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *