El Collell celebracions colònies per grups

Els millors espais per celebracions i cases de colònies per grups

La gran capacitat de La Casa de Colònies El Collell permet que vingueu a casa nostra a realitzar celebracions i colònies per grups.

En resposta a la tendència actual de cercar masies i cases rurals, tant per a la realització de reunions de treball o formació per a empreses o grups com per a celebracions familiars o d’amics, a El Collell, confiant en la nostra capacitat d’adaptació i veient l’èxit de les experiències passades, ampliem els nostres serveis per tal d’oferir-vos un espai on tot això hi té cabuda.

El Collell celebracions colònies per grups

Disposem de grans espais interiors i espais exteriors, ambients diferents, piscina amb un jardí molt acollidor, sales i menjadors diferents i també estem receptius a totes les vostres idees per fer que la vostra celebració o events siguin inoblidables i us sentiu còmodes com a casa.

L’avantatge d’El Collell davant una masia rural per a celebracions són principalment les seves instal·lacions i la infraestructura que us oferim. El complex lúdic i esportiu de Santa Maria del Collell consta amb pistes esportives, camps de futbol, parc d’aventura, rocòdrom… amb aquest equipament teniu la possibilitat de complementar les vostres celebracions o colònies per grups amb diferents activitats d’aventura o activitats lúdiques, també podreu disposar de la piscina o del teatre.

El Collell celebracions colònies per grups El Collell celebracions colònies per grups

L’emplaçament idíl·lic del Collell, entre la Garrotxa i el Pla de l’Estany, farà que gaudiu de les vostres celebracions a una casa en un entorn rural, amb tota la comoditat i intimitat que necessiteu i amb el tracte personal que us mereixeu.

Us convidem a venir perquè ens conegueu i pugueu veure les nostres instal·lacions. També ens podeu visitar a la nostra pàgina web elcolllell.cat o posar-vos en contacte amb nosaltres.

El Collell celebracions colònies per grups

Per organitzar una estada personalitzada a El Collell contacta amb el nostre equip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *