colonies el collell

Colonies a El Collell, un vincle afectiu entre nens i monitors.

El més important de les colonies El Collell

Colonies El Collell. Donant una volta per les instal·lacions de la casa és quan t’adones realment del lloc privilegiat on ens trobem. Entre el Pla de l’Estany i la Garrotxa, tocant el Pirineu. També de les seves instal·lacions, de la seva organització, de la gran quantitat d’activitats que hi ha organitzades per als nens que vinguin a passar les seves colonies… Però no volem deixar de costat als monitors que cada dia treballen i s’esforcen per a què les instal·lacions de la nostra casa de colonies rutllin.

colonies_el_collellÉs important per a El Collell que cada nen o nena que arribi a passar les seves colonies, no se senti desplaçat ni senti l’enyorança d’estar uns dies fora de casa i lluny de la seva família. És per aquest motiu que les escoles i AMPA’s tindran sempre un tracte directe amb nosaltres. No treballem amb agències. Des del minut 1 que ens escolliu com a casa de colonies, es posa en marxa tota una maquinària per organitzar cada dia que els nens passaran a les nostres instal·lacions.
Som conscients que per molts serà el primer cop que deixaran casa seva, que es s’allunyaran per uns dies dels seus pares i experimentaran estar lluny de casa, hauran de compartir habitació amb altres nens… per això a la casa de colonies El Collell oferim el servei de venir a recollir personalment als nens i nenes amb els nostres autobusos i amb els nostres monitors fins allà on ens digueu. D’aquesta manera garantim un contacte directe amb els pares el dia que marxin a passar les seves colonies escolars i també un primer contacte amb el nen abans que s’acomiadin dels seus pares.
Els monitors de la casa de colonies El Collell estaran dia i nit amb els nens. Intentaran en tot moment arrencar-los un somriure. Parlaran amb ells. Despertaran la seva part creativa amb jocs. Els faran experimentar noves emocions en contacte amb la natura i practicant algun esport o activitat a l’aire lliure. Faran que s’involucrin individualment i col·lectivament amb tot el que comporta passar uns dies de colonies amb altres nens.

A les colonies El Collell, els monitors seran un més del grup.

Seran els primers a perdre la vergonya si s’han de disfressar. O els primers de posar-se a cantar i ballar si fa falta. O els primers de treure retoladors i cartolines per pintar. I faran aquestes activitats amb ells, participant com si fossin un membre més, sempre amb responsabilitat i tenint cura d’ells. Per això, en els pocs dies que estan passant amb nosaltres les seves colonies, s’acaba creant un vincle molt emotiu entre monitors i escolars. Un vincle que segurament recordaran durant molt temps.

Aquest és un vídeo que reflecteix en molt poc temps el vincle entre nens, nenes i monitors de la casa de colonies El Collell. Esperem que us agradi! 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *