casa de colonies a la natura

Casa de colònies El Collell: Colònies a la natura

Colònies a la natura.

Hi ha molts estudis que demostren que el contacte amb la natura pot aportar infinitat de beneficis a les persones i d’això precisament et volem parlar.
La casa de colònies El Collell està situada en un lloc privilegiat, tocant al Pirineu català, entre les comarques de La Garrotxa i el Pla de l’Estany, concretament al terme municipal de Sant Miquel de Campmajor que fa que siguin unes colònies a la natura immillorables.
Si decidiu que els vostres nens passin les colònies a les nostres instal·lacions, heu de saber que no només estaran en unes instal·lacions àmplies, còmodes i amb una atenció personalitzada, sinó que a més disposaran de 150 hectàrees de natura i bosc dintre del mateix recinte de El Collell.
En tot aquest espai tenen diversos camps de futbol, bàsquet, vòlei, piscines… però a més, els nens que decideixin passar les seves colònies d’estiu o en qualsevol època de l’any, podran realitzar les seves primeres sortides amb cavall o inclús visitar la nostra granja per conèixer de prop tots els animals. Que molts cops n’hauran sentit a parlar però potser encara no n’han pogut gaudir en primera persona!

El Collell hipica
A la casa de colònies El Collell tenim el compromís de respectar el nostre entorn, i respectar la natura és un dels valors que
intentem transmetre als nens en els dies que passin amb nosaltres a la casa de colònies.

LA NOSTRA CASA DE COLÒNIES ÉS UNA MENA DE PARC D’ATRACCIONS NATURAL.

De ben segur que algun cop hauràs portat al teu fill a un gran o petit parc d’atraccions.
Recordes quina és la seva cara? Quan demana què vol pujar a tot arreu?
Doncs per la nostra experiència veiem les mateixes cares d’il·lusió quan arriben a la casa de colònies El Collell i us podem garantir que el fet d’estar uns dies de colònies amb nosaltres, no els deixarà indiferents. És més, si volguéssim ho podríem comparar com una mena de parc d’atraccions completament natural.
Adquiriran nous valors, aprendran sobre la mare natura i potser inclús escoltaran sons que no havien escoltat abans. Tocaran la terra, respiraran l’aire pur que deixa anar la muntanya i els centenars d’arbres que configuren el bosc que ens envolta… Aquests nous estímuls també poden ser una excel·lent “medicina” per als més petits i una manera alternativa de gaudir durant els seus dies de colònies a la natura.
L’entorn de la casa de colònies El Collell ofereix molts beneficis: sense trànsit, sense sorolls, sense presses… només hauran de gaudir de les activitats que puguin tenir programades durant els seus dies de colònies, gaudir d’experiències úniques que possiblement durant l’any a molts nens els serà més difícil de tornar a realitzar. Sobretot si viuen en grans ciutats.
Us invitem a què ens visiteu i conegueu com és el nostre exterior i que gaudiu de la pau que envolta la nostra casa de colònies El Collell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *