Estades Esportives El Collell

Com mantenim en condicions òptimes els camps de futbol per a unes estades esportives de qualitat

El Collell disposa d’un camp de característiques de Primera Divisió

Els camps de futbol que tenim a El Collell, dins el mateix recinte de la Casa de Colònies, van ser construïts amb compost i fangs de depuradora per a realitzar les estades esportives en les condicions perfectes i respectant el medi ambient.

 

Estades Esportives El Collell Girona FC Estades Esportives El Collell

Una experiència pionera a les comarques gironines va permetre per a la construcció del nostre equipament esportiu la utilització de materials derivats de la recollida selectiva. Al desembre de l’any 2007 es van construir els nous camps de futbol del Santuari del Collell, al municipi de Sant Miquel de Campmajor.

L’empresa encarregada de dur a terme el projecte, la garrotxina Royalverd (del grup Morera), d’acord amb el Consorci Sigma, introdueix el compost generat del residu de la recollida selectiva i dels fangs de la depuradora com a adobs orgànics de l’equipament esportiu.

A més d’aquesta iniciativa, el camp de El Collell també incorpora un sistema de drenatges que permet recollir l’aigua, tant de pluja com de rec, en un únic col·lector que la torna a reutilitzar. La construcció també consta d’una caixa amb 3000 tones de material sorrenc, 2000 de grava i 1000 de sorra, com a base de la gespa.
El Collell disposa d’un camp de 5000 metres quadrats de característiques de Primera Divisió, juntament amb les piscines i les pistes per practicar altres esports, han convertit el Collell en un espai de referència a l’hora de fer-hi activitats escolars i estades esportives. El manteniment dels nostres camps de futbol en condicions òptimes ens permet rebre any rere any equips professionals que vénen a realitzar estades esportives i sessions d’entrenament al nostre complex esportiu. El Girona FC o el Campus Xavi del FC Barcelona són alguns exemples de professionals que confien en les nostres instal·lacions, a més de les estades d’equips de futbol catalans i d’àmbit europeu.

Estades Esportives El Collell Campus Xavi

Visitant la pàgina campusxavi.com trobareu informació del campus esportiu que realitzen a El Collell i veureu fotos dels nostres camps de futbol.

Si sou un equip de futbol o formeu part d’una entitat esportiva i esteu pensant en organitzar un campus esportiu, unes estades esportives o voleu venir a realitzar un stage de pretemporada amb el vostre equip podeu consultar la nostra web o contactar amb nosaltres. Més informació d’estades esportives.

També podeu llegir l’article que es va publicar al Diari de Girona parlant de la construcció dels nostres camps de futbol, “Transformar fang en un camp de futbol”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *