sortides escolars

Sortides escolars sobre història, natura, fauna i esport

El Collell organitzem sortides escolars perquè vingueu a realitzar el treball de síntesi amb els grups d’ESO, tan a la Garrotxa com a la Costa Brava!

Què és el treball de síntesi?

Durant l’etapa de secundària els alumnes realitzen el treball de síntesi, un conjunt d’activitats d’ensenyament i aprenentatge, fetes en equip, per desenvolupar competències complexes i comprovar si s’ha aconseguit, i fins a quin punt, que l’alumnat sigui capaç d’aplicar les competències bàsiques treballades en les diferents matèries per a la resolució de qüestions i problemes relacionats amb la vida pràctica.

Què oferim per a les sortides escolars?

Des de la Casa de Colònies d’El Collell, aprofitant l’entorn natural i històric que ens envolta, us oferim un seguit de propostes de treballs de síntesi per tal que escolliu el que més us convingui segons les vostres necessitats.

Fem que els nens gaudeixin de les sortides escolars al mateix temps que aprenen i facilitem la feina als professors!

sortides escolars
Sortides Escolars

Durant el treball de síntesi l’alumne ha de demostrar prou capacitat d’autonomia en l’organització del seu treball individual, i també de cooperació i col·laboració en el treball en equip.

Els treballs de síntesi que nosaltres oferim són:

  • Els volcans de la Garrotxa
  • En ruta per la natura
  • Un viatge per l’espai
  • Més que esport
  • Nosaltres i el mar

Sempre estem oberts a propostes noves i si voleu ampliar la informació del treball de síntesi, no dubteu en consultar-ho amb els nostres professionals!

Amb les diferents activitats es pretén ordenar un seguit de situacions en què l’alumne aplicarà, de manera pràctica, els coneixements i les habilitats adquirits durant un període d’aprenentatge, a fi de trobar solucions als problemes plantejats.

sortides escolars volcans garrotxa sortides escolars natura sortides escolars costa brava
Sortides Escolars:   Els Volcans de La Garrotxa (La Fageda d’enJordà)   –   En Ruta per la Natura (El Collell)   –   Nosaltres i el Mar (Costa Brava)

També teniu l’oportunitat de combinar les activitats pròpies del treball de síntesi amb les nostres activitats d’aventura, amb la finalitat de fer de les sortides escolars un moment memorable de l’etapa educativa.

Trobareu tota la informació relacionada amb les sortides escolars i les colònies escolars a la secció corresponent de la nostra web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *