Kids

Els nens i nenes són els grans protagonistes de les nostres colònies que oferim tot l’any! Durant el curs escolar, un gran nombre d’escoles queden encantades amb el ventall de centres d’interès i treballs de síntesi que oferim, amb la possibilitat de passar uns dies a la casa de colònies d’El Collell a Banyoles, a les nostres instal·lacions de mar o passant uns dies a la neu!

A l’estiu, els participants d’Imagina’t i Aventura’t són els protagonistes d’una estada a la casa de colònies on la confiança i la proximitat en són els eixos principals. Viuen unes colònies d’estiu plenes de màgia, fent nous amics i gaudint de moltes aventures.

I perquè els pares i mares no us hagueu de preocupar de res, també us oferimcolònies d’Ampa amb monitoratge 24 hores i dinars amb monitoratge per la mainada.

Sports

Si ets un club, entitat, associació o empresa dedicada al món de l’esport (bàsquet, futbol, natació, rugbi, patinatge, handbol...) i vols fer el teu campus/stage/pretemporada, la casa de colònies “El Collell” té les millors instal·lacions esportives i l’experiència acumulada per dur a terme la teva estada.

El lloc escollit és la clau de l’èxit i El Collell ofereix les millors instal·lacions per desenvolupar un treball exitós i de qualitat: piscines, camps de futbol, pistes de bàsquet, camps de speed futbol i d’altres espais habilitats per la pràctica d’esport.

D’altra banda, si sou apassionats del bàsquet o del futbol, El Collell us brinda l’oportunitat de participar als seus campus d’estiu S4U: campaments esportius que combinen les sessions d’entrenament amb activitats lúdiques i d’aventura de la mà dels millors professionals i dels nostres monitors de lleure.

Grups

Si sou una associació, entitat, empresa, família o colla d’amics que voleu fer una sortida d’uns dies (estiu, Setmana Santa, Festes de Nadal, Caps de setmana...), la casa de colònies El Collell té les millors instal·lacions per dur a terme la vostra estada.

Estades per grups amb pensió completa, amb la possibilitat d’allotjar-se a la casa de colònies , al nostre hotel rural o bé a la Casa de Bellpuig.

Els Esplais que desitgeu passar uns dies tots plegats, realitzant activitats i en un entorn acollidor, teniu cabuda a la nostra casa amb exclusivitat, dins el mateix complex d’El Collell, amb dret a cuina i amb tots els avantatges de la casa de colònies.

Ideal també per les colles que busqueu un restaurant en plena natura amb opció de monitoratge per la mainada.

Passar uns dies a la natura, amb bona companyia i amb tots els serveis!

Events

La gran capacitat d’El Collell permet que vingueu a la nostra casa de colònies a celebrar grans esdeveniments.

Disposem d’instal·lacions adaptades per a gestionar grans grups: espais interiors i espais exteriors, ambients diferents, piscina amb un jardí molt acollidor, sales i menjadors diferents i també estem receptius a totes les vostres idees per fer que les vostres celebracions o events siguin inoblidables i us sentiu còmodes com a casa.

Sense oblidar que si us voleu casar, nosaltres tindrem cura de fins al més petit detall: La celebració, el banquet, la festa , el dormir i fins i tot l’esmorzar de l’endemà!