Kids

Els nens i nenes són els grans protagonistes de les nostres colònies que oferim tot l’any! Durant el curs escolar, un gran nombre d’escoles queden encantades amb el ventall de centres d’interès i treballs de síntesi que oferim, amb la possibilitat de passar uns dies a la casa de colònies d’El Collell a Banyoles o a les nostres instal·lacions de mar!

A l’estiu, els participants d’Imagina’t i Aventura’t són els protagonistes d’una estada a la casa de colònies on la confiança i la proximitat en són els eixos principals. Viuen unes colònies d’estiu plenes de màgia, fent nous amics i gaudint de moltes aventures.

I perquè els pares i mares no us hagueu de preocupar de res, també us oferim colònies d’Ampa amb monitoratge 24 hores.

Sports

Si ets un club, entitat, associació o empresa dedicada al món de l’esport (bàsquet, futbol, natació, rugbi, patinatge, handbol...) i vols fer el teu campus/stage/pretemporada, la casa de colònies “El Collell” té les millors instal·lacions esportives i l’experiència acumulada per dur a terme la teva estada.

El lloc escollit és la clau de l’èxit i El Collell ofereix les millors instal·lacions per desenvolupar un treball exitós i de qualitat: piscines, camps de futbol, pistes de bàsquet, camps de speed futbol i d’altres espais habilitats per la pràctica d’esport.

D’altra banda, si sou apassionats del bàsquet o del futbol, El Collell us brinda l’oportunitat de participar als seus campus d’estiu S4U: campaments esportius que combinen les sessions d’entrenament amb activitats lúdiques i d’aventura de la mà dels millors professionals i dels nostres monitors de lleure.

Grups

Si sou una associació, entitat, empresa o un gran grup que voleu fer una sortida d’uns dies (estiu, Setmana Santa, Festes de Nadal, Caps de setmana...), la casa de colònies El Collell té les millors instal·lacions per dur a terme la vostra estada.

Estades per grups amb pensió completa, amb la possibilitat d’allotjar-se a la casa de colònies , al nostre hotel rural o bé a la Casa de Bellpuig.

Els Esplais que desitgeu passar uns dies tots plegats, realitzant activitats i en un entorn acollidor, teniu cabuda a la nostra casa amb exclusivitat, dins el mateix complex d’El Collell, amb dret a cuina i amb tots els avantatges de la casa de colònies.

Ideal també per grans grups que busqueu un restaurant en plena natura.

Passar uns dies a la natura, amb bona companyia i amb tots els serveis!

Events

La gran capacitat d’El Collell permet que vingueu a la nostra casa de colònies a celebrar grans esdeveniments.

Disposem d’instal·lacions adaptades per a gestionar grans grups: espais interiors i espais exteriors, ambients diferents, piscina amb un jardí molt acollidor, sales i menjadors diferents i també estem receptius a totes les vostres idees per fer que les vostres celebracions o events siguin inoblidables i us sentiu còmodes com a casa.

Sense oblidar que si us voleu casar, nosaltres tindrem cura de fins al més petit detall: La celebració, el banquet, la festa , el dormir i fins i tot l’esmorzar de l’endemà!