Per què escollir les nostres colònies de neu?

Garantir-vos que no tindreu problemes:

Fer-ho molt fàcil a mestres i professors:

Oferir-vos la combinació perfecta per dur a terme les vostres colònies de neu:

Responsabilitat civil, servei de bus, assegurances, preu amb tot inclòs...

Coordinació directa amb l’escola, monitors d’El Collell inclòs, preus especials per mestres, talonaris d’autofinançament...

Bus + Vallnord + Naturlandia + Monitors d’El Collell + Alberg

Les millors colònies de neu!

Les colònies ideals perquè les escoles practiquin esports de muntanya a l’aire lliure (esquí/snow), amb la màxima seguretat i acompanyats en tot moment pel monitoratge d’El Collell. Allotjats a l’alberg i amb diversitat d’activitats d’aventura a Naturlandia que complementaran la vostra estada.  Desitgem que les vostres colònies siguin una gran experiència amb el nostre equip.  Serà un plaer treballar al seu servei.

Per què escollir-nos?

Preus

Vols més informació?

Formulari
Acceptació de la Llei de Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Resangi SL amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i informar-los de les nostres novetats. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Resangi SL: Crta. de Sant Miquel de Campmajor al Torn s/n 17850 Sant Ferriol, Ref. Protecció de dades.