Les nostres propostes
per les colònies escolars:

El Collell

Colònies dirigides a totes aquelles escoles que desitgin passar uns dies en un entorn privilegiat, entre la Garrotxa i el Pla de l’Estany.

Amb un gran ventall de centres d’interès adequats pels diferents cursos i amb la possibilitat de realitzar diferents activitats esportives i de lleure: camp d’aventura amb tirolines, rutes d’orientació, BTT, rocòdrom, quads, làser tag, karts de pedals...

El Collell

SPUM mar

Colònies dirigides a totes aquelles escoles que desitgin passar uns dies al cor de la Costa Brava. L’Aparthotel Comtat Sant Jordi i El Càmping Internacional de Calonge posen a la nostra disposició les seves instal·lacions.

Amb opció d’escollir entre la varietat de centres d’interès, tallers, activitats d’aventura i activitats aquàtiques: paddle surf, snorkel i kaiak.

SPUM mar

SPUM neu

Colònies dirigides a totes aquelles escoles que desitgin passar uns dies gaudint de la neu a Andorra (Vallnord) amb la tranquil·litat i la garantia d’anar acompanyats pel nostre equip de monitors d’El Collell.

La millor combinació perquè les escoles practiquin esports de neu (esquí o snow) i ho complementin amb la gran diversitat d’activitats d’aventura de Naturlandia (Tobotronc, làser tag, Tubby, Parc d’Animals...).

SPUM neu