Colònies esportives de futbol i bàsquet:
“Regala una experiència inoblidable”

Sports4you
Campus de Basquet

El Campus de Bàsquet està dirigit a nens i nenes de 6 a 16 anys i basat en dos eixos principals: Bàsquet professional, Activitats de Lleure

Un bàsquet dirigit per un equip d’entrenadors professionals amb anys d’experiència tan a nivell personal com a membres del Campus. Impartiran entrenaments de fonament, d’aplicació de conceptes i d’equip. Els nostres participants adquireixen habilitats tècniques que després posen en pràctica en els nostres emocionants campionats de 3x3 i 5x5.

Regala una experiència inoblidable

Sports4you
Campus de Futbol

El Campus de Futbol està dirigit a nens i nenes de 6 a 16 anys i basat en tres eixos principals: Educació en valors esportius, Metodologia de descobriment guiat i Diversió i atenció personalitzada

Sota la direcció de David Zorrilla Rojo, graduat en CAFE (Ciències de l'Activitat física i l'esport), amb titulació de màster universitari de Direcció d'Empreses (UOC) i titulació d'entrenador de UEFA B.

Els nostres participants aprendran i milloraran les habilitats tècniques, tàctiques, físiques i psicològiques, a través d'una metodologia de descobriment guiat en la qual el treball cognitiu i de presa de decisions és vital. Aconseguir jugadors intel·ligents que sàpiguen executar correctament durant la competició, però sobretot que sàpiguen decidir en situacions de partit.

Regala una experiència inoblidable